gratis teller
"> Pablo Software Solutions

 
Guinness World Record
Langste tennispartij singleSchelpenpad 10
3225 BZ  Hellevoetsluis
0181-318215
Kika (Kinderen Kankervrij)

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieŽn beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

13 oktober 2009: trots kunnen we u melden, dat voor Kika in totaal een bedrag is opgehaald van
Ä 5.036,36.
Het record is gehaald. 36 uur, 36 minuten en 36 seconden.

Namens Jeroen en Serge, heel hartelijk dank voor uw financiŽle steun. De opbrengst van de loterij, de dubbels en de toss, de toiletdames, de lege flessen, de snelheidsmeter, het ballenkanon en de ballenauto zal worden overgemaakt aan Kika.

Speciaal gaat onze dank uit naar Imatech uit Hellevoetsluis. Tijdens de feestavond werd, naast de sponsoring, een extra bedrag van Ä 500,- toegezegd voor Kika.

Trudi, ook jij bent een KANJER. Een Kikakanjer.