gratis teller
"> Countdown naar 11 september 2009,om 11:00 uur

Dagen Uren Minuten Seconden

> Pablo Software Solutions
 Schelpenpad 10
3225 BZ  Hellevoetsluis
0181-318215


Jeroen en Serge hebben het wereldrecord voor het Guinness World Record op 36 uur, 36 minuten en 36 seconden gezet. Door een grote groep enthousiaste vrijwilligers en sponsoren is dit evenement voor 300% geslaagd. De laatste uren hebben een paar honderd mensen een super gezellig feestje gehad, mede door het optreden van een fantastische band. Voor Jeroen en Serge, maar ook voor de leden van TCK, waren dit twee bijzondere dagen om nooit te vergeten.

Hoeveel geld er is opgehaald voor Kika is nog niet precies te zeggen, maar........ met de loterij, de lege flessen actie, het ballenkanon, de snelheidsmeter, de toilletdames, de twee kapsters en door de gulle giften op de afsluitende feestavond zal het bedrag vermoedelijk boven de 5.000,- komen. Hellevoetsluis en TCK zijn op een goede en positieve manier op de kaart gezet.

Jeroen en Serge: Vooraf hebben we jullie aangekondigd als kanjers. Jullie hebben het dubbel en dwars waar gemaakt. Wij hebben het heel graag voor jullie georganiseerd. We zijn bijzonder trots op jullie.

Sponsoren: ook jullie zijn kanjers. Zonder jullie was het op deze manier niet mogelijk geweest.

Fysio Poll: wat een fantastische groep betrokken mensen. Wat zijn jullie belangrijk geweest in de fysieke en mentale ondersteuning van Jeroen en Serge. Jullie zijn SUPER KANJERS.

Vrijwilligers: natuurlijk zijn jullie ook kanjers. Bedankt voor jullie bijdrage en ondersteuning.

Wilt u reageren op deze  prestatie? U kunt uw reactie hier achterlaten.


De Commissieleden van de laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangste tennispartij in de singel ter wereld.

36 uur, 36 minuten en 36 seconden
v.l.n.r. Sonja, Truus, Arthur, Hans, Jeroen, Serge, Rick, Ron en Wim